Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena mjera

Vladimira Gredelja sud "uselio" u odvjetnički ured

vladimir gredelj,iseljenje,portal (1)
Damir Špehar/PIXSELL
23.05.2013.
u 11:19

Nakon što je obavljen pregled prostorija, Gredelj i njegovi suradnici ponovno koriste ured i tako će biti sve do okončanja parničnog postupka koji se vodi zbog iseljenja.

Nakon niza obrata bjelovarski odvjetnik Vladimir Gredelj ponovno koristi unajmljeni ured na bjelovarskom Lebovićevu šetalištu. Naime, rješenjem Općinskog suda od 21. svibnja vlasniku prostora Marijanu Golecu naloženo je da Gredelju i njegovim suradnicima omogući ulazak i nesmetano korištenje odvjetničkog ureda. Ova privremena mjera na snagu je stupila odmah nakon pirotehničkog pregleda koji je zatražio Gredelj, jer je, kako piše u tužbenom zahtjevu, druga strana prijetila da će uništiti inventar te zbog sumnje u postavljanje prislušnih i videouređaja.

Nakon što je obavljen pregled prostorija, Gredelj i njegovi suradnici ponovno koriste ured i tako će biti sve do okončanja parničnog postupka koji se vodi zbog iseljenja. Podsjetimo, vlasnik Golec još je u petak zbog nepodmirenih dugovanja za najamninu u iznosu oko 140.000 kuna blokirao Gredeljevim suradnicima ulaz u ured. Gredelj nije osporavao da je dužan, no s Golecovim izračunom njegove visine ipak se nije složio smatrajući ga ipak nešto manjim. Nakon što je Golec preuzeo nadzor nad prostorom, Gredelj je najavio tužbu zbog ometanja posjeda i tužbu za naknadu štete zbog povrede ugleda i časti.

>>Na javnom WC-u osvanuo natpis 'Odvjetnički ured V. Gredelja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije