Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVOKACIJA

Na javnom WC-u osvanuo natpis 'Odvjetnički ured V. Gredelja'

gredelj, portal (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
19.05.2013.
u 14:53

Nastavak problema poznatog odvjetnika Vladimir Gredelja nakon što mu je blokiran ured zbog dugovanja.

Kontraverzna priča o poznatom bjelovarskom odvjetniku Vladimiru Gredelju i blakadi njegova iznajmljenog ureda koja je ovih dana poprilično odjeknula u javnosti, danas je dobila neugodan nastavak na bjelovarskoj gradskoj tržnici.

Naime, pokušavajući biti duhovit nepoznati autor je na objektu javnog WC-a uočljivim slovima napisao \"Odvjetnički ured V. Gredelja\" te time poslao uvredljivu poruku koja se među onima koji su je pročitali ipak dvojako tumači.

Naime, za jedne je to \"pravo mjesto za Gredeljev ured\", dok drugi to ipak smatraju neukusom koji je krajnje uvredljiv.

>>Vlasnik Gredelju promijenio bravu i opet mu blokirao ured!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije