Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne postoji potreba za obrazloženjem'

Vlada SDP-ovcu odbila odgovoriti na pitanja o sastanku na kojem se razgovaralo o Crnoji

Mijo Crnoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.02.2016.
u 18:05

“Tko je sve nazočio, koji je bio sadržaj i tijek sastanaka održanih 27. i 28. siječnja u Vladi RH između Vas, oba potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka i Bože Petrova i ministra branitelja Mije Crnoje?” upitao je Domagoj Hajduković

Vlada je odbila odgovoriti SDP-ovu saborskom zastupniku Domagoju Hajdukoviću koji je premijeru Tihomiru Oreškoviću postavio zastupničko pitanje: “Tko je sve nazočio, koji je bio sadržaj i tijek sastanaka održanih 27. i 28. siječnja u Vladi RH između Vas, oba potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka i Bože Petrova i ministra branitelja Mije Crnoje?”

Umjesto odgovora, Vlada je zastupniku Hajdukoviću poručila: “Vezano za predmetnu tematiku koja se navodi u zastupničkom pitanju, Vlada RH smatra da nakon podnošenja ostavke gospodina Mije Crnoje na dužnost ministra branitelja i njegova razrješenja od predsjednika Vlade RH, više ne postoji potreba za dodatnim obrazloženjima.”

>>Unatoč stresu Mijo Crnoja osjeća se kao moralni pobjednik

>>Kako su se razvijali detalji sastanaka na kojima se odlučivalo o sudbini Crnoje

Komentara 16

LU
luzer96
18:36 24.02.2016.

Čudno da već tri dana nema pod(muđivanja)-,kako bi rekao drug Ostoja),ne javlja se partizanski korov (partizanka-ukorijenjeno u narodu)-ambrozija-meta staza, ali bez brige nije još na redu danas ovaj ima vremena

Avatar deziderij
deziderij
18:58 24.02.2016.

Pa zar oni još razgovaraju i nepotrebno troše riječi o ovom minornom i promašenom liku ?

JO
jozomali
19:32 24.02.2016.

O Crnoji sad trebaju voditi računa organi gonjenja i pra.vo.su.đe, nipošto javnost!...on je završena priča za širi auditorij!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije