Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović:

'Vlada moje mjere predstavlja kao svoje, neka, drago mi je'

Ivo Josipović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
12.02.2015.
u 20:41

Smatram da sam bio dobar predsjednik, rekao je Josipović

Predsjednik na odlasku Ivo Josipović u intervjuu za Media servis uputio je kritiku Vladi optuživši je za kopiranje njegovih mjera.

– Podsjetit ću na 20 mjera za ublažavanje dužničke krize i sredine 2013. Vidjeli ste, Vlada na početku ništa nije htjela, a sada malo-pomalo ih predstavlja kao svoje, neka, meni je to drago, neka se uvode te mjere – rekao je Josipović.

Svojoj nasljednici Kolindi Grabar-Kitarović zaželio je puno uspjeha. Otkrio je i kako je potpisao razrješenja svojih savjetnika te naglasio da svi koji su politički imenovani moraju otići s politikom koja odlazi.

– Smatram da sam bio dobar predsjednik – komentirao je svoj mandat. Iako je izgubio na izborima, rekao je kako u kampanji ništa ne bi mijenjao.

>> Josipović neće ured bivšeg predsjednika nego se vraća na Pravni fakultet

>> Markov trg spreman za prvu predsjednicu: Evo koje će poruke poslati u prvom govoru

Komentara 28

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
20:50 12.02.2015.

Jel ovo satirični ili ozbiljni dio VL?

VD
Valentin Dedic
21:53 12.02.2015.

Da je bio dobar predsjednik ne bi mu gradjani dali otkaz.

DU
Deleted user
21:24 12.02.2015.

Poslije poraza na izborima "kritika" vladi. Bravo, neće ga više ni SDP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije