Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duhovita poruka gradonačelnika Đakova

Vinković ušetao u Sabor s majicom 'Traži se Zoran Vinković, mrtav ili živ'

zoran vinković
24 sata
Autori: AM, pmž/VLM
03.02.2010.
u 12:34

Ovo nosim s obzirom na to da je počelo suđenje Joci Amsterdamu, pa samo tražim da počne što prije i meni - poručio je Vinković.

Zoran Vinković, saborski zastupnik SDP-a i gradonačelnik Đakova, zbog 17 tisuća kuna, koliko je nezakonito naplatio Saboru putne troškove, izgubio je imunitet, ali se svim silama trudi zadržati smisao za humor.

Danas se u Saboru pojavio u čudnoj modnoj kombinaciji - preko odijela obukao je intenzivno crvenu polo majicu s porukom "Wanted Zoran Vinković, dead & alive" iliti prevedeno na hrvatski "Traži se Zoran Vinković, mrtav ili živ". 

Svoju modnu eskapadu, za koju bi, uvjereni smo, dobio pohvale modnih mačaka i fashion gurua, jer su majice s porukama u modi, Vinković je imao potrebu i objasniti da ne bi netko, kako kaže, pomislio da je prolupao.

- Ovo nosim s obzirom na to da je počelo suđenje Joci Amsterdamu, pa samo tražim da počne što prije i meni - poručio je Vinković.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar punkufer
punkufer
13:02 03.02.2010.

Drug Vinković je krao od naroda i države, a sada se pravi nevin i naivan. Ma nemoj!

GA
gala
13:03 03.02.2010.

obojao ga je josipvoć u crveno

JE
Jere
13:02 03.02.2010.

Ajde budalo sjedi. Tko god je to rekao, dobro mu je rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije