Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKI SUSRET

VIDEO Žena ulovila tunu pa se šokirala kada je vidjela što ju je pratilo: 'Odgrizao joj je rep'

Screenshot Instagram
12.10.2023.
u 12:50

Dramatičan susret dogodio se u blizini rta Jaffa u Južnoj Australiji

Iako su mislili da će im to biti jedan uobičajen dan u lovu na tune, ekipa tunolovaca Isabelle Sesto iz australskog Melbournea doživjela je neugodno iskustvo kada im se kraj broda pojavila velika bijela psina. 

Dramatičan susret dogodio se u blizini rta Jaffa u Južnoj Australiji. Ribolovki Isabelli ovo je bila prva ulovljena tuna, a trebalo joj je sat i pol vremena da privuče ribu od stotinu kilograma do broda. Kada je to napokon uspjela, ugledala je sjenu kako prelazi preko tune i brzo je shvatila da je kraj njihovog broda opasni morski pas. 

- Kada smo shvatili da se radi o velikoj bijeloj psini, brzo smo povukli tunu bliže brodu, no morski pas ju je zgrabio za rep i odgrizao ga. Sve je bilo puno krvi, a kada smo je izvukli krv je kapala na palubu i u more pa je morski pas pokušao ugristi motor od broda - ispričala je tunolovka, piše Mirror. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izzy Sesto (@isabella.sesto)

 

Morski pas je ugrizom oštetio golemi ulov. 

- Srce mi je slomljeno, ali prilično je cool. Sretna sam, ali i tužna. Ne znam što osjećam - čuje se kako govori Isabelle Sesto. 

Stručnjaci smatraju kako je morskog psa privuklo kretanje tune, a Isabella je otkrila kako joj je susret s velikom bijelom psinom bio intenzivan, ali se nije prestrašila. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:51 12.10.2023.

Nema tu problema. To je sve priroda. Nema tu pozitivaca i negativaca. Svi imaju svoju ulogu. Predatori moraju jesti, a nema Konzuma za životinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije