Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTIO JE PRIKUPITI NOVAC

VIDEO Ostao je u šoku kad je vidio što su mladići napravili: 'Koji je smisao toga? To je malo čudno'

19.12.2021.
u 17:17

Agresivnost s kojom to čini je također iznimno šokantna. Kao da su htjeli prouzročiti maksimalnu štetu - kazao je vlasnik drvca

Nešto što je trebala biti svečana izložba 'zimske zemlje čuda' ispred jedne obiteljske kuće u Australiji ubrzo se pretvorila u katastrofu kada je skupina vandala nožem izbola divovsko božićno drvce na napuhavanje. 

Australac Shaun Davies (22) ostao je u šoku kada je na snimkama nadzornih kamera vidio što se događalo ispred njegove kuće dok je on spavao. 

- Naša prva pomisao je bila 'koji je smisao u tome?' Zašto biste hodali uokolo i uništavali božićno drvce na napuhavanje? To je malo čudno - kazao je. 

- Agresivnost s kojom to čini je također iznimno šokantna. Kao da su htjeli prouzročiti maksimalnu štetu - ali to je bilo samo drvo na napuhavanje - govori Davies. 

Situacija je k tome gora što je Davies tu izložbu postavio kako bi prikupio novac u dobrotvorne svrhe nakon što je njegovoj djevojci Jodie Murphy (33) dijagnosticiran rak dojke. 

-  To je razočaravajuće jer je bilo očito da je izložba u dobrotvorne svrhe. Imamo letke za prijavu za sistemastski pregled, a tu je i limenka za donacije - kazao je. 

- Odaziv je ipak bio nevjerojatan, a netko iz Australije čak je bio u kontaktu i ponudio da plati još jednu izložbu - govori. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije