Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljeni u večernjim satima

VIDEO Stanovnici Delnica u strahu: Snimljena medvjedica kako s mladuncima dolazi u grad

VIDEO Stanovnici Delnica u strahu: Snimljena medvjedica kako s mladuncima dolazi u potrazi za hranom
Foto: Snimio čitatelj
1/4
19.10.2021.
u 11:36

Delničani su nam potvrdili kako nije prvi put da se ova medvjeđa obitelj pojavila na njihovim ulicama, a smatraju kako bi i nadležne službe trebale nešto poduzeti.

Posljednjih dana stanovnici Delnica žive u strahu jer dobili su neočekivane i poprilično opasne goste. Naime, uočili su medvjedicu koja se u društvu svoja tri mladunca kreće gradskim ulicama u potrazi za hranom.

Tako je nastala i snimka u večernjim satima koja prikazuje medvjede kako prevrću kante za otpad te kopaju po smeću.

 

Svjetlo vozila iz kojeg je snimano malo je zbunilo medvjedicu koja je iz dvorišta izašla na kolnik pa se potom vratila k medvjedićima.

Stanovnici Delnica potvrdili su nam kako nije prvi put da se ova medvjeđa obitelj pojavila na njihovim ulicama, uznemireni su i smatraju kako bi i nadležne službe trebale nešto poduzeti.

Komentara 7

AU
austrougarskigeneral
11:51 19.10.2021.

bolje ih zaobići

BO
borcanac
20:59 19.10.2021.

Dosli svoji medju svoje

AL
alzamalo
14:15 19.10.2021.

Svasta licani da se boje medvjeda!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije