Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI IH VIDJELI?

Medvjedi su doselili na Žumberak, a stalno plivaju i na jedan hrvatski otok

09.09.2021.
u 20:37

Logično je, ističe lovac, da Žumberak medvjedima odgovara s obzirom na to da je to prostrano područje sa sve manje stanovnika, koje je sve starije, pa je i puno voćaka koje nema tko obrati.

Komentara 11

Avatar drug Joža
drug Joža
22:08 09.09.2021.

Sve manje Hrvata a sve više medvjeda, vukova i ilegalnih migranata ali to nešeg "premijera" i hadezeovce ne zabrinjava

Avatar Svračak
Svračak
20:40 09.09.2021.

Na Žumberku već pedesetak godina ima više svega nego ljudi. Prije rata bilo je jako puno tzv. starih momaka jer su djevojke otišle u gradove a oni ostali sa roditeljima.

AD
admzaq
19:53 09.09.2021.

Medvjedi su normalna pojava i, ako nemaju mladunčad sami će se povući. Nema većih zvijeri od naših političara. Oni su se naselili i po gradovima. Otimaju i djeci, nikada im nije dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?