Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovci, a ne lovine

Pogledajte urnebesnu turističku kampanju: Pokomeni će golemim Poke loptama loviti vas!

Pokemon GO
Foto: Screenshot
1/4
04.08.2016.
u 18:14

Kako je to kad se uloge zamijene...

Turistička agencija u Bazelu, gradiću na sjeverozapadu Švicarske, osmislila je urnebesni promo-video inspiriran popularnom igricom Pokemon Go, koji je preko noći skupio čak 20 milijuna pogleda!

Suradnjom Nintenda i Pokemona dobili smo igricu koja je preplavila svijet. Pokemon Go u Švicarsku je došao prije tri tjedna, prenosi Swissinfo, a već je zaludio građane.

Igrica je to čiji je cilj skupiti što više Pokemona, tako što na džepno čudovište bacite crveno-bijelo 'Pokeloptu'.

Autori ovog videa imali su drugačiju ideju: kako bi izgledao 'Pokelov' na ljude. U ovom nerežiranom videu, grupa Pikachua na nasumično odabrane građane baca goleme Pokemon lopte, a usput se mogu vidjeti sve čari i ljepote Bazela, kombinacija koju morate pogledati!

>> Izborni stožeri Clinton i Trumpa koriste se pokemonima za privlačenje birača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije