Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORE PREPUNO MINA

VIDEO Objavljena strašna snimka: Tri kupača poginula na plaži u Odesi

Beaches In Wartime - Odessa
Foto: Zozulia Yulii/Ukrinform/ABACA/AB
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.08.2022.
u 21:33

Ukrajinska vojska također je postavila mine duž obale u slučaju ruskog amfibijskog napada nakon invazije Moskve 24. veljače, ogradivši ulaze na plažu crvenom i bijelom trakom kako bi osigurali da civili ne budu ozlijeđeni.

Tri civila izgubila su život, a dva su ranjena u eksploziji naprave dok su plivali u Crnom moru u južnoj ukrajinskoj regiji Odesi, priopćila je u ponedjeljak lokalna policija.

Nesreća se dogodila u nedjelju kada je nekoliko ljudi, radeći na gradilištu, zanemarilo prepreke i znakove upozorenja na plaži i otišlo se kupati u more.

"U vodi su, uslijed eksplozije nepoznatog predmeta, smrtno stradala tri muškarca u dobi od 25, 32 i 53 godine", stoji u pisanom priopćenju policije.

Dodaje se da su još jedan muškarac i žena ranjeni.

Ukrajinske vlasti zatvorile su morske plaže zbog mina ili topničkih granata iz rata s Rusijom i granatiranja ruskih snaga.

Ukrajinska vojska također je postavila mine duž obale u slučaju ruskog amfibijskog napada nakon invazije Moskve 24. veljače, ogradivši ulaze na plažu crvenom i bijelom trakom kako bi osigurali da civili ne budu ozlijeđeni.

"Još jednom naglašavamo: kupanje u regiji Odesa sada je opasno i zabranjeno", rekla je regionalna policija.

"Na plaže i obale regije postavljene su eksplozivne naprave." kazali su.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:39 16.08.2022.

Jadna je drzava,koja sebe samo i svoja podrucja minira.........

Avatar Kukulkan
Kukulkan
22:07 15.08.2022.

Plaza je prazna a ima nekih koji se hoceju kupat. Narod je narod...ne zele bit zatvoreni kao kod nas za vrjeme korone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije