Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prikupila mnoštvo komentara

VIDEO Hrabra baka vs. zmija: Unuci je zvali u pomoć, rezultat je obračun koji je zadivio internet

screenshot/Facebook
15.09.2023.
u 09:33

Baku su o zmiji obavijestili unuci pa je ona odlučila stvari preuzeti u svoje ruke

Na stranici Newsflare osvanula je snimka 85-godišnje bake kojoj se zmija ušuljala u šupu pa ju je odlučila izbaciti. Obračun je trajao nešto više manje od minute. Baku su o zmiji obavijestili unuci pa je ona odlučila stvari preuzeti u svoje ruke. Nekoliko puta ju je pokušala maknuti grabljama, no zmija se previše otimala pa ju je uhvatila rukom i živu izbacila s posjeda. 

Snimka je prikupila mnoštvo komentara koji hvale bakinu hrabrost i spretnost. "Iako sam sretna što ga je pustila... bila je pomalo gruba prema njemu...", "Ovo nije njezin prvi rodeo", Ona je pravi profesionalac", samo su neki od komentara ispod snimke. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije