Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijete ruševine

VIDEO Gradonačelnika Petrinje policija nije pustila do stana: Supruga mi je u centru, moram do nje

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
06.01.2021.
u 23:03

Dumbović je ipak u pratnji vatrogasca otišao do svoga doma te se zahvalio policiji što rade svoj posao

Koliko je ozbiljna situacija nakon potresa u Petrinji govori i snimka gradonačelnika Darinka Dumbovića kojeg policija nije htjela pustiti da ode u svoj stan u centru grada gdje mu je supruga. Naime, morao je proći pokraj jedne ruševine. Policija nikoga ne pušta zbog opasnosti. Dumbović je morao pričekati vatrogasce.

Kada je stigao vatrogasac Dumbović je porazgovarao i s policajcem. "Rekao sam da vi niste ništa krivi, vi radite svoj posao. Znate, da je teža situacija u obitelji ja bih probio tu i tenkom, ali moramo biti trezveni. Hvala vama što radite svoj posao. Ja razumijem da su svi traumatizirani. Ja ću sada s vatrogascem da me odvede.

Video: Dumbović za ulazak u svoj stan morao čekati vatrogasace

Da i vi trebate svoju suprugu spašavati, znate...To su naše sudbine. Moram biti primjer, ali i reći svojoj suprugi da mi više u toj kući ne možemo biti. Ja neću otići iz grada i sa svim službama moramo raditi posao. Zato vama hvala", kazao je Dumbović policajcu i ispričao se ako je nekada i reagirao.

Dumbović je potom u pratnji vatrogasca otišao do svoga doma.

Ključne riječi

Komentara 8

AL
AlojzVjekoslav
08:24 07.01.2021.

Prvo zastrasujući naslov pa onda u prvoj rečenici kako je sve normalno i ljudski odrađeno. Vi ste novinari najtruliji segment javne scene.

Avatar prahrvat
prahrvat
06:33 07.01.2021.

bravo i za policiju i za dumbovića. zakon isti za sve.

SJ
Sve je uzalud
07:47 07.01.2021.

.....Plenković šeta policijslu državu....ukida poluge vlasti i uvodi bezdušnu tiraniju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije