Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost vreba iza svake zgrade

Dumbović: Vjerojatno ćemo morati evakuirati građane iz centra Petrinje

Dumbović
Foto: 24 sata
1/8
06.01.2021.
u 20:11

Epicentar je u blizini Petrinje i ti udari su toliko strašni da moramo dati poruku da idemo na one sigurnosne mjere koje su vezane za život i sve ostalo u gradu Petrinji pogotovo za čovjeka koji danas ide u krevet, kazao je gradonačelnik Petrinje

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović rekao je kako planiraju evakuirati stanovnike Petrinje nakon današnjeg snažnog potresa magnitude 5,0 po Richteru.

- Ovaj udar je bio strašan i donosi novu paranoičnu situaciju, bezizlaznu situaciju i stanje neizvjesnosti. Stanje je katastrofalno iz razloga što grad i ostaci grada s ovako uzdrmanim potresom daju do znanja da moramo imati nove sigurnosne mjere. Moramo se distancirati u što većem dijelu. Ovo je poruka, ovo što pada je opasno po život i ta opasnost vreba iza svake zgrade.

Epicentar je u blizini Petrinje i ti udari su toliko strašni da moramo dati poruku da idemo na one sigurnosne mjere koje su vezane za život i sve ostalo u gradu Petrinji pogotovo za čovjeka koji danas ide u krevet. Jednostavno je noć provesti teško u nemogućim uvjetima sa strahom i hladnoćom - rekao je Dumbović za 24sata.

Na pitanje znači li ovo da će evakuirati stanovnike? "Najvjerojatnije" , rekao je

Kako se neslužbeno doznaju 24sata, riječ je o evakuaciji stanovnika iz samog centra grada gdje je potres napravio najveću štetu i u ovome trenutku je veliki rizik živjeti na tome području dok potresi i dalje traju.

Video: Snažan potres ponovno je pogodio područje Petrinje

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
20:29 06.01.2021.

Navodno je Veljacha u teskom shoku od ovog zadnjeg potresa.... prolio joj se koktel po bijeloj koznoj garnituri...

PE
perolero23
20:41 06.01.2021.

Koji je ovo redikul Ponasa se ko serif a lik gradonacelnik Nevjerojatno sto ljudi sebi dopustaju

DU
Deleted user
20:34 06.01.2021.

Hoce li netko u VL Konacno maknuti bolesnoh korisnika Haleluju sa portala Ili se to slaze sa “pravilima”? :😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije