Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija ih identificirala

VIDEO Divljaštvo zgrozilo Sinjane: Ušli u pekarnicu i demolirali je

Sinj pekarnica
Screenshot/Dalmacija News
07.08.2019.
u 12:56

S obzirom na to da nitko od pet mladića tijekom vandaliziranja pekarnice nije bio maskiran, policajci su ih brzo identificirali

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti nešto prije ponoći u sinjskoj pekarnici došlo je do divljaštva. Petorica mladića ušla su u pekarnicu te su razbacivala hranu, uzimala piće i prolijevala ga, isprepadala prodavačicu. Rukama su mazali zidove pa se tako na udaru našla i hrvatska zastava.

Priča o cijelom događaju pokrenuta je na nekoliko Facebook stranica. Uzrok je navodno taj što u toj pekarnici, prilikom odigravanja jednog humanitarnog malonogometnog turnira, nisu htjeli prodati lepinje jer, kako kažu, ti su ljudi iz susjednog mjesta, piše Dalmacija News

Iako su u pekarnici bile nadzorne kamere, ni u jednom trenutku nisu pomislili na to da prestanu demolirati prostor.

S obzirom na to da nitko od pet mladića tijekom vandaliziranja pekarnice nije bio maskiran, policajci su ih brzo identificirali. Svi su prijavljeni za kršenje Zakona o javnom redu i miru te im prijeti od 200 do 1300 kuna kazne. No kriminalistička obrada protiv dvojice još traje jer istražitelji smatraju da su povrijedili ugled Republike Hrvatske prljajući zastavu. Za to im prijeti do godine dana zatvora, pišu 24sata.

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
13:15 07.08.2019.

Upravo zbog ovakvih stvari nedostaje nam milicija... mislim da bi im poslje " razgovora" u postaji prisjeo kruh i pekara za cijeli zivo, pa se zali mami sto te nije odgojila.....ta bagra balava se ne boji nikoga izgleda, svaki dan neki novi incidenti..

VO
VolimNeVolim
13:16 07.08.2019.

Za ovakvo huligansko ponašanje kazne 200 do 1300 kuna, pa jel to netko vjeruje ???? Za ukradene sokove, oštećenje stvari, čišćenje prostora, izgubljenu dobit ih vlasnik trgovine mora goniti privatnom tužbom - i tko je tu onda kažnjen oštećeni ili huligani i zašto je kod nas toliki broj nasilja---eto zašto! Moram Joipovića pitati što misli dali su huligani bili pijani - eto mu njegovog prava i pravde !.

DU
Deleted user
14:06 07.08.2019.

Nisam čuo da je novinara a ni Sinjane zgrozilo kad podmuklo s leđa hrpa huligana nalupa nogometnog suca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije