Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa se ti igraj!

Rukavicom htio pogoditi kolegicu, a onda se dogodilo nešto neočekivano

veterinar
Foto: Screenshot
1/3
10.07.2015.
u 14:06

Nakon neočekivanog 'incidenta' muškarac se nasmijao, bacio rukavicu u smeće i kulerski prekrižio ruke kao da se ništa nije dogodilo

Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada - uvjerio se u to mladi veterinar koji je postao junak novog viralnog hita. 

On se, naime, tijekom pripreme za operaciju odlučio našaliti sa svojom kolegicom iz dvorane, no to mu nije pošlo za rukom. 

Nespretni veterinar nategnuo je gumenu rukavicu kojom je namjeravao pogoditi kolegicu koja je stajala nekoliko metara od njega no umjesto da rukavica pogodi metu, pogodila je njega ravno u nos. Nakon neočekivanog "incidenta" muškarac se nasmijao, bacio rukavicu u smeće i kulerski prekrižio ruke kao da se ništa nije dogodilo. 

Urnebesnu situaciju zabilježile su kamere postavljene u operacijskoj dvorani, a video je postao pravi hit koji je u samo 24 sata od objavljivanja na stranici LiveLeak.com pogledan više od 90.000 puta

>>Shaq O'Neal pao u studiju i zamalo slomio nogu pa obećao 500 dolara za najbolju šalu!

>>Ušao u restoran tražeći posao, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Komentara 3

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:47 10.07.2015.

Srecom nasa buha pretipkava najbitnije vijesti ... O grckoj i padu burze u Kini recimo niti slovca. Glavno da su ovakovih vijesti i vijesti o Mamicu prepune novine.

Avatar pivapivic
pivapivic
16:48 10.07.2015.

U jest smotan

IB
ivan.biljan68
16:35 11.07.2015.

To se,vjerovatno,dogodilo u Engleskoj ili njih Americi,jer tamo,kako vidim po njihovim humor--serijama,oni se svačemu smijku,u pomanjkanju nečeg,stvarno smiješnog,a i nama to nedostaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije