Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa se ti igraj!
Povratak na članak

Rukavicom htio pogoditi kolegicu, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Nakon neočekivanog 'incidenta' muškarac se nasmijao, bacio rukavicu u smeće i kulerski prekrižio ruke kao da se ništa nije dogodilo

Komentari 3

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:47 10.07.2015.

Srecom nasa buha pretipkava najbitnije vijesti ... O grckoj i padu burze u Kini recimo niti slovca. Glavno da su ovakovih vijesti i vijesti o Mamicu prepune novine.

VL
Avatar pivapivic
pivapivic
16:48 10.07.2015.

U jest smotan

VL
IB
ivan.biljan68
16:35 11.07.2015.

To se,vjerovatno,dogodilo u Engleskoj ili njih Americi,jer tamo,kako vidim po njihovim humor--serijama,oni se svačemu smijku,u pomanjkanju nečeg,stvarno smiješnog,a i nama to nedostaje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.