Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETILA SE POSJETA

Veleposlanica Srbije objavila fotografije iz Vukovara: 'Sućut za nevine civilne hrvatske žrtve'

Branimir Bradarić
31.07.2023.
u 23:31

Veleposlanica Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić obišla je i Vukovarski vodotoranj te se upisala u knjigu dojmova

Veleposlanica Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić objavila je danas na svom Facebook profilu fotografije iz Vukovara. Milić je Vukovarsko-srijemsku županiju posjetila u ožujku kada se susrela sa županom Damirom Dekanićem i dožupanom iz reda srpske nacionalne manjine Srđanom Jeremićem.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, Milić je obišla i Vukovarski vodotoranj te se upisala u knjigu dojmova. "Nema riječi. Samo sućut za nevine civilne hrvatske žrtve. I vječno poštovanje", stoji uz njezin potpis u knjizi. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 19

GR
Greben
23:58 31.07.2023.

VL-admin, Urednistvo, Gl i odgovorni urednice, vlasnici VL-a, od vas zahtjevam da ovo nenormalno bice pid nicname-om Europsko-Balkanska Ljubav sprijecite tj da mu onemogucite bilo kakvu komentatorsku slobodu na ovom portalu! Ovo suludo, bolesno, maloumno … izivljavanje ovog zlocuda je preslo sve granice ljudskog ophodjenja!!! A posto ga na jednostavan nacin mozete identificirati, javite mi se i osobno cu toj osobi ekonomski oripomoci pri adekvatnom strucnom medicinskom lijecenju!

DU
Deleted user
07:44 01.08.2023.

Kad bi Srbija krenula ovim putem, bilo bi za nju najbolje, ali tamo se slave Sešelj, Sljivančanin i slične gnjide, a mladi dobivaju lažne informacije i poduku o 90-ima.

KL
Klipan
06:58 01.08.2023.

Lijepa osobna gesta, no bez efekta, jer je njen poslodavac u BG i dalje na liniji svog idola Seselja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije