Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga obnovitelja

Veleposlanica Australije posjetila zaleđe Zadra

australka
Goran Šimunov
13.04.2010.
u 13:40

Tomo Aračić iz Udruge obnovitelja kazao nam je kako se veleposlanica raspitivala o mogućnostima revitalizacije komunalne infrastrukture i o ulaganju u turizam.

ZADAR - Veleposlanica Australije u Hrvatskoj Beverly Mercer sa suradnicima posjetila je Karin Gornji kod Obrovca kako bi se upoznala sa stanjem na području od posebne državne skrbi te se upoznala s procesom normalizacije međunacionalnih odnosa. Tomo Aračić iz Udruge obnovitelja iz Karina Gornjeg kazao nam je kako se veleposlanica Australije raspitivala o mogućnostima revitalizacije komunalne infrastrukture i o ulaganju u turizam.

- Izvijestili smo je kako je završio proces stambenoga zbrinjavanja i povrata imovine. Problem nam je kako doći do novca za ulaganja budući da se postojeći, ionako skromni iznosi, troše na međustranačka podmirivanja. Veleposlanici Mercer preporučili smo ulaganje u razvoj pojedinaca i skupina te u proizvodnju zdrave hrane u Ravnim kotarima za turističko tržište, za što već postoje projekti - istaknuo je Aračić te dodao kako je Beverly Mercer najavila da su spremni uložiti u izradu turističkih i projekata zaštite okoliša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije