Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serija udaraca

Ugledni policajac i šef Karate kluba Karlovac pretukao me u kafiću

Vedran Krnjaić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/2
10.03.2015.
u 10:05

Unutarnja kontrola zaključila je da se policajac branio i da ga je odgurnuo

Karlovački policajac Daniel B., inače viši inspektor za narkotike, bez ikakvog me povoda u jednom karlovačkom kafiću napao i istukao i to ću dokazati. Angažirao sam odvjetnika i razmatramo moguću tužbu – kazao nam je Vedran Krnjaić, 31-godišnji Karlovčanin koji tvrdi da se bez pravog razloga jedne večeri početkom godine našao na piku inače nagrađivanog karlovačkog policajca.

Prijatelja nisu ništa pitali

Krnjaić tvrdi da ga je, dok je bio na piću s prijateljem, odvukao sa stolca pored šanka u jedan prostor izvan lokala, daleko od pogleda gostiju, gdje ga je 15-ak puta udario šakom po licu i tijelu.

– U lokal je došao u društvu prijatelja i djevojaka. S jednom od njih počeo je plesati, a kada sam se okrenuo i pogledao ih, on je valjda shvatio da mu se smijem ili da ga slikam mobitelom, iako moj mobitel uopće nema tu opciju. Uglavnom, odjednom me uhvatio za vrat, bacio na pod i odvukao u susjednu prostoriju te me istukao.

Nakon incidenta otišao sam na hitnu, a sve sam prijavio i policiji. Nedavno sam od Unutarnje kontrole dobio očitovanje u kojem piše da su, nakon provedene istrage, utvrdili kako sam zapravo ja na njega nasrnuo dva puta, a da me on odgurnuo u predjelu prsišta – kaže Vedran.

Dodaje da su to gluposti te da zapravo nisu ispitali prave svjedoke, ponajprije prijatelja koji je bio s njim i koji bi im rekao pravu istinu. Priznaje da policajca poznaje otprije.

Shihan 5. dana Okikukaija

– Kad sam imao 14 godina, uhvatio me s jointom i, istina je, imam nekoliko prekršajnih prijava zbog droge. No, otad me zapamtio i svako malo "pretrese" me u gradu. Ići ću do kraja, tužit ću ga kako bih dokazao da sam u pravu i da mi je ozljede te večeri nanio baš on – dodaje Vedran. Na svjedoke u kafiću, kaže, ne može računati, jer nitko neće svjedočiti protiv uglednog policajca i predsjednika Karate kluba Karlovac te člana Okikukai Croatia. U toj tradicionalnoj karate-vještini ima 5. dan i zvanje Shihan. U PU karlovačkoj potvrdili su da su zaprimili prijavu 31-godišnjeg Karlovčanina, a slučaj su istražili.

– Provjerom navoda iz prijave građanina nisu utvrđeni elementi prekršaja ili kaznenog djela za koje se progoni po službenoj dužnosti – kažu u PU karlovačkoj.

Drugim riječima, policija neće kazniti svojeg djelatnika.

Komentara 31

Avatar humbaba
humbaba
10:37 10.03.2015.

istina je, imam nekoliko prekršajnih prijava zbog droge. No, otad me zapamtio i svako malo "pretrese" me u gradu.

FI
fil79
10:27 10.03.2015.

kako ser.e, na slici br2 vidi se da je prijavio da ga je ovaj zvekno jedanput a ne 15 puta, kako piše u članku. da ga moja baka lupi 15 puta imao bi veće ozljede od ovog podljeva ispod oka. mali narkoman

DU
Deleted user
11:37 10.03.2015.

Paaaa... lijepo molim, a kome biste Vi vjerovali? jadnom drogerašu koji je nevin ili kriv dobio par udaraca ( u obrani ili ne) ili policajcu koji je ugledan i uz to karatist... bliži se vrijeme izbora, policija više ne kažnjavajava ni vozače, a sad će čovjek bez veze mlatiti nekog takvog... a baš je nedavno u Karlovcu policajac imao velikih problema kad je uhvatio i pritom namlatio provalnika, cigana... još se vuku po sudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije