Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja medija

Večernjakova novinarka suautorica teksta na CNN-u

Sandra Veljković
13.08.2015.
u 18:44

Sandra Veljković prvu suradnju sa CNN-om ostvarila je prije dvije i pol godine

Večernjakova novinarka Sandra Veljković suautorica je teksta koji je u četvrtak objavio CNN u povodu ubojstva Tomislava Salopeka. Njezin suradnik je američki novinar Greg Botelho koji je izvještavao iz Atlante.

Tekst se odnosi na vijest da su članovi Sinajske provincije pogubili 30-godišnjeg oca koji je radio u Egiptu za francusku tvrtku CGG.

Sandra Veljković prvu suradnju sa CNN-om ostvarila je prije dvije i pol godine kada je surađivala na knjizi o Ireni Horak, Bjelovarčanki i supruzi terorista Anwara Al-Awlakija.

- Surađujem s novinarom Paulom Cruijckshankom sa CNN-a već nekoliko godina. Prije dvije godine sam po ljeti počela suradnju na knjizi o Dancu Mortenu Stormu, agentu koji je unovačio Irenu Horak. Njemu sam i njegovom kolegi radila hrvatski dio priče. CNN je slučaju Salopeka posvetio dosta pažnje, ali bez ikakvh kalkulacija, samo objavljujujući provjerene informacija. Kako je Večernji list pokrenuo priču o Ireni Horak, CNN se i ovog puta obratio nama kao provjerenom izvoru - izjavila je Veljković.

>> ISIL objavio da je pogubio Hrvata Tomislava Salopeka

>> Nataša Salopek: Želim vjerovati i nadam se da je on i dalje živ. Nadat ću se do kraja

Komentara 4

FR
franjo
20:12 13.08.2015.

Da, suautorica! Koji uspjeh!

PA
_Pablo_
23:09 13.08.2015.

Citala ujutro..lipo je dobit priliku za suradnju sa CNN-om.

Avatar Linux
Linux
17:58 14.08.2015.

lijepa je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije