Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obdukcijom će se utvrditi uzrok smrti 56-godišnjaka iz Zadra

Vatrogasci došli ugasiti požar, a u autu pronašli mrtvog muškarca

zadar
Dino Stanin/PIXSELL
04.02.2010.
u 09:29

Požar je ugašen oko 2.20, a tijekom gašenja osobnog vozila vatrogasci su zamijetili da se na vozačevom sjedalu nalazi muškarac koji ne daje znakove života.

ZADAR - Noćas oko dva sata zadarska policija primila je dojavu da je u Petrčanskoj ulici izbio požar na osobnom automobilu. Tijekom gašenja vatre, vatrogasci su u vozilu pronašli mrtvog muškarca.

- Požar je ugašen oko 2.20, a djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Zadra su tijekom gašenja osobnog vozila renault clio zadarskih registarskih oznaka zamijetili da se na vozačevom sjedalu nalazi muškarac koji ne daje znakove života. Utvrđeno je da se na prednjem sjedalu nalazi vlasnik vozila, 56-godišnjak iz Zadra, koji je preminuo. Na mjestu događaja obavit će se očevid, a tijekom dana u zadarskoj Općoj bolnici obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Sandra Poljak Jurinčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije