Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratificiran ugovor

V. Britanija dovršila ratifikaciju pristupnog sporazuma RH

'04.05.2012., Zagreb - Zastava Europske unije i Hrvatska zastava na institucijskim zgradama na Markovom trgu, ilustracija.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
21.05.2013.
u 09:57

Uspješno članstvo u EU prilika je za prosperitet hrvatskog naroda, a pruža i jasan primjer hrvatskim susjedima zapadnog Balkana da se težak rad doista isplati, piše u priopćenju ministra vanjskih poslova Williama Haguea

Britansko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da je završilo ratifikaciju hrvatskog pristupnog ugovora, objavilo je britansko veleposlanstvo u RH na svojim internetskim stranicama. Ratifikacija je uslijedila uoči posjeta hrvatskog predsjednika Ive Josipovića Velikoj Britaniji. 

Velika Britanija položila je isprave o ratifikaciji kod talijanske vlade kao depozitara Rimskog ugovora. 

– Kada Hrvatska uđe u EU bit će to povijesni trenutak i za Hrvatsku i za EU, kulminacija šestogodišnjih, dosad najtežih pristupnih pregovora.  Uspješno članstvo u EU prilika je za prosperitet hrvatskog naroda, a pruža i jasan primjer hrvatskim susjedima zapadnog Balkana da se težak rad doista isplati – piše u priopćenju ministra vanjskih poslova Williama Haguea. 

>> Bundestag napokon ratificirao hrvatski pristupni ugovor!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije