Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi to učinio?

UZNEMIRUJUĆE Udomiteljica se šokirala kada je vidjela što su joj bacili u dvorište

štenci
Foto: Facebook
1/2
17.01.2019.
u 10:50

Preplašila se da je netko bacio otrov da naškodi njezinim životinjama, ali dok se približila i pogledala, od šoka nije mogla doći sebi, kažu volonteri

Udomiteljici životinja s koprivničkog područja netko je u dvorište bacio vreću s uginulim štencima.

– Preplašila se da je netko bacio otrov da naškodi njezinim životinjama, ali dok se približila i pogledala, od šoka nije mogla doći sebi – izvijestili su u volonterskoj inicijativi "Šinterice dobrog srca" i objavili uznemirijuće fotografije na društvenoj mreži.

Počinitelj je zasad nepoznat. Štenci su bili u vreći za umjetno gnojivo.

Volonterska inicijativa pomaže pri udomljavanju i zbrinjavanju napuštenih životinja u Koprivnici i okolici.

– Životinje koje udomljavamo cijepljene su protiv zaraznih bolesti, očišćene od unutarnjih parazita i vanjskih nametnika, ponekad čipirane i sterilizirane, ovisno o starosti – navode.

Financiraju se isključivo donacijama i vlastitim sredstvima.

– Ukoliko nam želite donirati hranu za pse, hranu i pijesak za mačke te ostale potrepštine poput ogrlica i ampula protiv parazita, šampone, vodilice, ogrlice i drugo, možete nas kontaktirati. Ukoliko imamo višak hrane, raspoređujemo ga i šaljemo tamo gdje je trenutna potreba. Svaka životinja na svijetu, nama je isto važna. Pokušavamo pomoći kada god i gdje god možemo – kažu volonteri.

>> Pogledajte ova dva preslatka buldoga

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Asterix
Asterix
11:04 17.01.2019.

Tko bi to učinio, pa bolestan mozak.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
11:21 17.01.2019.

Životinjama davati ljudske osobine, tj. kako je ova očito jako bolesna individua zadojena feminizmom i zoofilijom rekla "...oduzeti joj pravo da se ostvari kao majka..." Je li to normalno?

IM
Immanuell
11:09 17.01.2019.

A jbt, teme za prilog naslovnice........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije