Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA PREVARA

Uzimala im nakit kako bi ga preprodala, no novac im nije dala, nego je zadržala 151.800 kuna

Gradska svakodnevica u centru Zagreba
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.10.2020.
u 13:46

Osumnjičena je preuzimala nakit u svom trgovačkom društvu u Radićevoj ili Margaretskoj ulici

Da ljudima svašta padne na pamet, svjedoči primjer 51-godišnjakinje koju je zagrebačka policija prijavila zbog prijevare. Sumnjiči ju se da je dva puta  tijekom 2019. te u tri navrata tijekom 2011., 2016. i 2018. od oštećenih osoba u svom trgovačkom društvu u Radićevoj ili Margaretskoj ulici, preuzimala razne vrste nakita radi daljnje komisione prodaje ili popravaka.

Oštećenim je osobama nakon prodaje nakita trebala isplatiti unaprijed dogovoreni novčani iznos. No umjesto toga iako je zaprimljeni nakit preprodala, novac im nije dala već ga zadržala za sebe. Osim u jednom slučaju, kada je oštećenoj osobi dala manji novčani iznos, dok je ostatak također zadržala za sebe. Na ovakav način 51-godišnjakinja je "zaradila" ukupno 151.800. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije