Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJENA TALIJANKA

Utajila 1,6 milijuna kuna poreza: Novac isplaćivala sebi i strancima

Foto: PU Primorsko-goranska
1/2
03.09.2020.
u 13:39

Kako je priopćila PU primorsko-goranska, ona je bila odgovorna osoba tvrtke koja je u vrijeme počinjenja djela imala sjedište na području Primorsko-goranske županije

Državljanka Italije (70) sumnjiči se za zloporabu u gospodarskom poslovanju, utaju poreza i povredu vođenja poslovnih knjiga. Kako je priopćila PU primorsko-goranska, ona je bila odgovorna osoba tvrtke koja je u vrijeme počinjenja djela imala sjedište na području Primorsko-goranske županije.

Tvrtka je osnovana 2015-. a 70-godišnjakinju se sumnjiči da od osnivanja tvrtke do svibnja 2016. nije prijavila i platila 1,6 milijuna kuna poreza. Sumnjiči ju se i da je u više navrata s računa tvrtke na svoje i račune drugih stranih državljana isplaćivala novac čime je tvrtku oštetila za više milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

KP
kradoljub.profiter
15:56 03.09.2020.

Čak 1,6 milijuna. Pa Bandić na svakom poslu mune bar 5 i nikome ništa. Sjeća li se još itko Mesničke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije