Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA ČEGRTUŠA

Upucao zmiju i otkinuo joj glavu, sat vremena poslije dogodila se nevjerojatna stvar

Bezglava zmija
Foto: Screenshot
17.09.2018.
u 18:13

Forbus je upucao zmiju i otkinuo joj glavu te je prebacio u tovarni prostor svojeg kamioneta

Billy Forbus iz Alabame kosio je vrt iza svoje kuće kada je naišao na veliku i opasnu čegrtušu. Zmiju je odlučio upucati i pokazati bratu i ocu kako bi im pokazao što se može skrivati u njihovim dvorištima.

Forbus je upucao zmiju i otkinuo joj glavu te je prebacio u tovarni prostor svojeg kamioneta. Sat vremena poslije krenuo ju je pokazati obitelji i tada se dogodilo nešto nevjerojatno. U trenutku kada je krenuo pomaknuti zmiju kako bi napravio bolju fotografiju, zmija ga je napala.

– Sat vremena nakon što je ostala bez glave još uvijek je znala gdje se nalazi i napala ga je – napisala je Kerry, Billyjeva supruga, na Facebooku.

Član obitelji poslije je snimio kako se zmija kreće po kamionetu iako nema glave. Upozoravamo da je video uznemirujući.

Ključne riječi

Komentara 17

AR
Armagedon
19:13 17.09.2018.

Koje gluposti ovdje pišu nije normalno, i što s time što reptilima rade mišići tijela i kad si im glavu skinuo... je li ovdje itko učio iša o biologiji..... pa nije ga mogla ugristi bez glave..... što je nije bacio.... Bože gluposti

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:42 17.09.2018.

Ustaška zmija.... rekao bi Josipovic

RE
reborn
18:50 17.09.2018.

E, a da ga je zmija uspjela ugristi tim svojim bezglavim batrljkom, to bi onda bilo nevjerojatno... ovako je samo neuobičajeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije