Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKORO UMRO

Odrubio čegrtuši glavu pa ubrzo napravio kobnu grešku

Čegrtuša
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
07.06.2018.
u 18:18

Kada je krenuo kupiti zmijine ostatke kako bi ih uklonio, glava ga je ugrizla.

Muškarac iz Teksasa je primio čak 26 doza antiotrova nakon što ga je ugrizla odrezana glava čegrtuše koju je ubio, prenosi BBC. Jennifer Sutcliffe izjavila je njezin suprug radio u vrtu kada je ugledao zmiju od 1,25m i odrubio joj glavu. Kada je krenuo kupiti zmijine ostatke kako bi ih uklonio, glava ga je ugrizla.

Zmijski refleks ugriza je moguć čak nekoliko sati nakon što zmija umre. Sutcliffe je rekla da je njezin muž odmah počeo imati napadaje. Ubrzo je prebačen iz svog doma u blizini Corpus Christija u bolnicu gdje je tretiran s protuotrovnim CroFabom.

Više od tjedan dana nakon incidenta, muškarac je navodno u stabilnom stanju, s oslabljenom funkcijom bubrega. Leslie Boyer,  liječnica  na VIPER institutu Sveučilišta u Arizoni, upozorila je na pokušaje ubijanja zmija.

- To je izrazito okrutno prema životnijii, rekla je Boyer.

Čegrtuša
1/3
Ključne riječi

Komentara 40

Avatar toxic alien
toxic alien
18:45 07.06.2018.

Imam poruku za ovu pametnjakusu Leslie Boyer... Dabogda je ti nasla u svom vrtu, pa onda pametuj o okrutnosti.

DU
Deleted user
19:14 07.06.2018.

Čovjek uči dok je živ - ako prije toga ne umre... :)))

NI
NikoCro
18:55 07.06.2018.

Cuj okrutno prema zmiji, a covjek samo sto nije umro Only in America

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije