Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVA ISTRAGA

Unuk koji je gotovo na smrt pretukao djeda u Trogiru iste je noći počino niz kaznenih djela

Pixsell/Ilustracija
13.11.2020.
u 10:54

splitska policija u petak je izvijestila kako sumnjaju da je 27-godišnjak istog dana počinio više kaznenih djela

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom koji je u noći sa srijede na četvrtak u Blizni Donjoj nadomak Trogira gotovo na smrt izudarao vlastitog djeda i krvavog ga ostavio na kućnom pragu.

Liječnici se u splitskom KBC-u bore za život nesretnog 79-godišnjaka

No, splitska policija u petak je izvijestila kako sumnjaju da je 27-godišnjak istog dana počinio više kaznenih djela

"Također je utvrđena sumnja da je ostvario obilježja kaznenog djela prijetnja na štetu 54-godišnjaka, te tjelesna ozljeda i prijetnja na štetu 31-godišnjaka, članova njegove obitelji. Također, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 27-godišnjak svojim ponašanjem 11./12. studenog ostvario obilježja i dva kazne djela oštećenja tuđe stvari. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu za naprijed navedena kaznena djela predan je policijskom pritvorskom nadzorniku", kažu iz PU splitsko-dalmatinske

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

AN
AnusCroatica
13:34 13.11.2020.

80 kaznenih prijava? I takav okolo bazdaliće? Samo još jedan poziv za bijeg iz usrane RH

TR
tratincica68
11:19 13.11.2020.

Sad ce mu sud rec da mu je to prvi put pa ga nece ni kaznit.ma zatvorite ga na 20 godina da se probudi a ne mu dat 1 godinu uvjetno

Avatar DragorTr
DragorTr
17:40 13.11.2020.

I onda ce netko reci da je Filip Zavadlav zlocinac samo zato sto je prijevremeno upokojio neke od dobavljaca "poticajnih" sredstava ovog i njemu slicnih likova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije