Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za ljubav

'Unesrećeni' Saša Lozar pomogao u romantičnoj prosidbi. Pogledajte!

Roman Abramovič
Foto: AFP
1/2
17.05.2013.
u 18:18

Radijski voditelj Saša Lozar jednom je mladom paru pomogao da ostvari svoje snove o vjenčanju

Saša Lozar svoj je voditeljski posao na Radio Anteni shvatio vrlo ozbiljno, ali i romantično. Za slušatelje, čini se, ništa mu nije teško, pa ni odglumiti da je ozlijeđen u prometnoj nesreći. Ali i pomoći svom imenjaku Saši Ogorelcu da zaprosi dugogodišnju djevojku.

Naime, na molbu imenjaka Saše, voditelj je legao na cestu i odglumio prometnu nesreću. Saša Ogorelc je u tom trenutku "slučajno" prolazio tim putem te se, vozeći se u automobilu s djevojkom Anom Novoselac, zaustavio pomoći Saši Lozaru.

U tom trenutku Lozar je izvukao prsten, a njegov imenjak Saša Anu je zaprosio.

– Ljubavi, od prvog "volim te" koje smo si rekli vjerovao sam u ovaj trenutak. Što smo se više upoznavali, to je naša ljubav bila veća i sve sam bio sigurniji. Danas sam sto posto siguran! Molim te. Iako je nemoguće, učini me još sretnijim. Hoćeš li se udati za mene? – upitao je Ogorelc na Anino oduševljenje. Djevojka je imala samo jedan odgovor – da.

>>Evo što su sve žene spremne učiniti za novi par cipela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije