Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sun od sunday

Unatoč istragama u The Sunu, Murdoch pokreće novi tabloid

Rupert Murdoch
Reuters/Pixsell
17.02.2012.
u 19:27

Murdoch je u tijeku policijske istrage svim uhićenim djelatnicima The Suna ukinuo suspenzije što su neki nazvali ''ciničnim potezom''

Rupert Murdoch (81) uskoro planira pokrenuti novi tabloid u okviru The Suna, prenosi BBC.

Iako je od studenog prošle godine desetak bivših i sadašnjih visokopozicioniranih djelatnika The Suna uhićeno zbog korupcije i pokušaja podmićivanja javnih dužnosnika, predsjednik medijskog koncerna The News Corporation izrazio je podršku djelatnicima The Suna te najavio kako će se novi Sun on Sunday uskoro naći u prodaji.

Murdoch je u tijeku policijske istrage svim uhićenim djelatnicima The Suna ukinuo suspenzije što su neki nazvali ''ciničnim potezom''. Također je pohvalio novinare za ''izvanredan rad'' te rekao kako je ''The Sun dio njega''. Pojasnio je da se ilegalne aktivnosti neće tolerirati, ali da nitko od djelatnika ne može biti kažnjen dok se njihova krivnja ne dokaže.

- News International je bez zadrške nagrađivao sve ljude koji su bili optuženi i suspendirani s javnih dužnosti kao i novinare koji su sudjelovali u objavljivanju povjerljivih informacija - izjavio je ogorčeni laburistički zastupnik u britanskom parlamentu Chris Bryant koji je jedna od žrtava nedavne afere s prisluškivanjem.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
dugi
21:26 17.02.2012.

Evo jos jednog \"pismenog\" nazovi novinara. Daj nam reci, a moze i VL koji dozvoljava takve gluposti, gdje izlaze te novine ili sto bi to vec trebalo biti \"THE SUNU\" A valjda je neka firma cim ima djelatnike. \"djelatnici THE SUNA\" Unaprijed hvala.

SI
sinaj
22:10 17.02.2012.

Narano da pokreće, ima li tko da mu zabrani?!

OR
orisis
12:30 18.02.2012.

1)Murdoch se nagodio, isplaćuju se odštete za prisluškivanje 2) Murdoch pokreće novi tabloid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije