Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema mira

Unatoč dogovoru, neredi u Siriji i dalje se nastavljaju

Skokovi u vodu
Foto: Reuters | AFP
1/2
05.04.2012.
u 10:19

Procjenjuje se da je u napadima otkad je postignut dogovor poginulo više od 230 ljudi

Iako je dogovoreno da će se snage sirijskog predsjednika povući i prestati s napadima, mirovni promatrači iz te zemlje poručuju da je vojska napala pobunjenike u nekoliko gradova među kojima su Homs, Deraa i Damask. Procjenjuje se da je u napadima otkad je postignut dogovor poginulo više od 230 ljudi, dok je danas poginulo oko 50 ljudi.

Prema prijedlogu UN-a, sirijska vojska ima rok za povlačenje do 10. travnja, no mediji javljaju kako se još ne nazire kraj nasilju.

Ključne riječi

Komentara 4

IR
irani
19:34 05.04.2012.

Asad radi isto sto su u Hrvatskoj i pogotovo u Bosni radili Srbi - potpisivali sto je trebalo i onda nastavili dalje. Koliko puta se bilo potpisalo primirje, sto su SRbi onda iskoristili za pregrupiranje svojih koljackih odreda negdje drugdje i nakon toga se jednostavno vratili i nastavili kao i prije \"primirja\".

ST
Stockholm
19:35 05.04.2012.

"Unatoč dogovoru, neredi u Siriji i dalje se nastavljaju." Svi koji su ocekivali nesto drugo, naivni su. Ovoga se vise ne moze zaustaviti. Assad ce pasti, prije ili kasnije, vjerovatno prije. Ne moze 10 % pucanstva vladati 90 % pucanstva.. No, po mom misljenju, mi u Siriji samo biramo izmedju kuge i kolere. Novi rezim nece biti bolji, nego ce se krvavo osvjetiti ... Nece biti lako ni krscanima, koji su uzivali relativno sigurnost pod Assadom ...

ST
Stockholm
19:36 05.04.2012.

irani, drago mi je, da se cujemo poslije vise mjeseca. Jos uvijek dobri komentari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije