Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE

Unajmili sobu, smjestili se, a onda su uočili nešto čudno u detektoru za dim

Apartman
Foto: Facebook
12.10.2017.
u 22:20

Kad su u sobi pronašli još jednu kameru odmah su pozvali policiju

Bračni par iz Indiane ostao je šokiran kad su saznali da su bili snimani u apartmanu kojeg su unajmili na popularnom Airbnb-u.

Derek Starnes i njegova supruga odlučili su se odmoriti u floridskom gradiću Longboat Keyu. Apartman im je iznajmio Wayne Natt (56), no njihovom veselju ubrzo je došao kraj jer ih je dočekalo neugodno iznenađenje. U detektoru za dim uočili su crnu rupicu za koju se ispostavilo da je kamera.

 

Kad su u sobi pronašli još jednu kameru odmah su pozvali policiju, prenosi NBC. Zbog sumnje u voajerizam, vlasnik je odmah uhićen. Priznao je kako kamere koristi za snimanje seksualnih zabava i kako su svi pojedinci dosad pristali na snimanje.

Naglasio je i kako su kamere isključene kad su u apartmanu gosti koji su unajmili smještaj preko Airbnba. Policija je zaplijenila kamere i računalnu opremu koju je pronašla kod Natta, a otkrili su i više snimaka orgija u apartmanima.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije