Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Otkriveno koji tip muškarca pruža ženama najbolje orgazme

U istraživanju su sudjelovale 103 slobodne žene u dobi od 20 do 69 godina, a ispunile su anketu u kojoj su detaljno opisivale svoju seksualnu prošlost.
12. listopada 2017. u 21:23 4 komentara 13855 prikaza
Seks
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/6

Uživanje u seksu trebalo bi biti obostrano, ali često su upravo žene te koje budu zakinute. 

Nije rijetkost da u vezi sve može biti ok, osim seksa. Pa se rade kompromisi, na jednoj ili drugoj strani, traže rješenja...

seks, zaljubljeni par IMA SVEGA Ovo su najbizarnija pitanja vezana uz seks koje su korisnici zaguglali

Kako prepoznati koji tip muškarca će ženi osigurati najbolje orgazme? Upravo to pitali su se i znanstvenici pa su odlučili potražiti odgovor na to pitanje. U rujnu su objavili rezultate istraživanja u časopisu Neuroscience & Psychology, a otkrili su kako emotivni, kreativni i humoristični, ali i bogati muškarci su najbolji izbor. 

U istraživanju su sudjelovale 103 slobodne žene u dobi od 20 do 69 godina, a ispunile su anketu u kojoj su detaljno opisivale svoju seksualnu prošlost. Cilj ispitivanja bio je pronaći koje osobine kod muškaraca pružaju ženama orgazme s najviše užitka.

Pokazalo se da privlačnost ima važnu ulogu u postizanju orgazma kod žena, a ženama su privlačniji bogati, humoristični,  emotivni i kreativni muškarci, navodi se u zaključcima istraživanja. 

Sudeći po istraživanju, žene su najbolja iskustva imale s muškarcima koji imaju osobine pozitivnog karaktera. Partneri koji su ženama priuštili jake orgazme, osim toga, imali su i bolji miris od partnera koji su im priuštili slabe orgazme te su uložili i veći trud da žena doživi orgazam. 

[video: 20934 / Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!] seks, zaljubljeni par strast Kakvi su Hrvati u seksu i od čega zaziru? Evo odgovora Varanje Otkriveno Kakve žene biraju muškarci koji varaju svoje partnerice i gdje ih traže? Seks dobro je znati Evo što bi žene trebale napraviti nakon seksa

VIP izdvaja za Vas