Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razrješenje

Umjesto Dijane Pleštine na čelo HCR-a imenovana Đurđa Adlešič

Đurđa Adlešić
Anto Magzan/Pixsell
08.07.2017.
u 02:00

Na sjednici je imenovano i novo Upravno vijeće.

Dijana Pleština više nije predsjednica Upravnog vijeća Hrvatskog centra za razminiranje (HCR). Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice u četvrtak donijela odluku o razrješenju ne samo dosadašnje predsjednice Upravnog vijeća HCR-a, već i članova Upravnog vijeća Nevena Budaka, Gorana Granića, Gordane Kovačević, Davora Brukete, Ines Krajčak, Jasne Ognjanovac i Viktora Koprivnjaka.

Na sjednici je imenovano i novo Upravno vijeće. Predsjednica Upravnog vijeća HCR-a postala je Đurđa Adlešič, a članovi Damir Trut, Jasna Ognjanovac, Frane Tomičić, Krešimir Ivančić, Robert Markt, Domagoj Plemenčić, Mate Granić i Marinko Krešić.      

Komentara 13

TR
TrvtkoKomadina01
13:20 08.07.2017.

Hoćemo li dočekati reviziju poslovanja HCR-a kada je toliko godine bila na čelu drugarica Pleština, a zna se da je bilo svakakvih lopovluka i makinacija pod okriljem partije

TR
TrvtkoKomadina01
12:56 08.07.2017.

Konačno su maknuli drugaricu izdajice i zlotvora račana koji se uzdigao na žrtvama proljećara, predao naše naoružanje srbima, rasprodao najveće firme i banke te zadužio zemlju za 14,5 milijardi eura.

PU
Pukovnik
09:01 08.07.2017.

I uvijek ista lica.. Uhljebljenje nikad ne prestaje. Zato nam je i situacija takva - jednodstavno na daju mladim ljudima da preuzmu drzavu da nam bude bolje. Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije