Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravični pronalazak

U moru južno od Sukošana pronađeno tijelo

utopljenik (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
25.06.2011.
u 22:56

Tijelo je u visokom stupnju raspadanja te je nemoguća identifikacija, kažu u Ministarstvu mora

Iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture izvjestili su da je u 20.22 sati Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru zaprimila poziv od njemačke brodice „Stella“ da je uočila tijelo u moru, oko 2 nautičke milje južno od Sukošana, u blizini mjesta Banj na otoku Pašmanu.

- Nacionalna središnjica je o tome odmah obavijestila Lučku kapetaniju Zadar i MUP Zadar, te je na navedenu poziciju upućeno policijsko plovilo „Škabrnja“. U 21.16 sati od Pomorske policije Zadar zaprimljena je informacija da je plovilo na licu mjesta, a da je tijelo u visokom stupnju raspadanja te je nemoguća identifikacija. U akciju će se uključiti Specijalne postrojbe MUP-a (ronioci) radi podizanja tijela na plovilo i potom prijevoza na obdukciju - istakla je glasnogovornica Ministrstva Marina Halužan.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
23:19 25.06.2011.

Naprosto je stravićno koliko ima leševa po našim vodama. Često znam ići pecati na Savu ,i kad do mene dopluta truplo,samo pokupim pribor i promjenim mjesto jer,ako zoveš policiju,onda imaš s njima posla cjeli dan. Leševi na sve strane. Hrvatska je obećana zemlja

DZ
dosadni_zlovenci
00:59 26.06.2011.

@Remetinac - e ovo je pravi primjer \'ribičke\' priče

OB
-obrisani-
09:38 26.06.2011.

Remetinec, izgleda da se leševi lijepe na tebe. Bolje rečeno, njihove duše tebe biraju za pronalazak svojih tijela. Možda bi to mogao shvatiti kao neku čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije