Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I 62 KG KOKAINA

VIDEO Najveća zapljena heroina u Hrvatskoj: U Luci Ploče otkrili čak 220 kilograma heroina

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/7
11.01.2022.
u 12:03

Pokazalo se da su kokain i heroin vrhunske kvalitete

Policija je objavila u utorak kako je zaplijenjeno 220 kilograma heroina i 62 kilograma kokaina u Luci Ploče. Inače, ovo je najveća zapljena heroina u Hrvatskoj. 

 

Droga je vrijedna oko 17 milijuna eura, prenosi Dubrovački vjesnik. 

Na konferenciji je objavljeno da je zapljena rezultat dvaju međusobno nepovezanih kriminalističkih istraživanja sofisticiranih načina krijumčarenja opijata. Kokain i heroin zaplijenjeni su u Luci Ploče, heroin je zaplijenjen u listopadu, a kokain početkom studenoga 2021. godine.

VIDEO: Zapljena heroina u Hrvatskoj: U Luci Ploče zaplijenili su 220 kilograma heroina i 62 kilograma kokaina

Policija je kokain pronašla sakriven u 54 paketa u podnožju plovila koje je doplovilo iz Južne Amerike. Vjeruje se da je droga namijenjena europskom tržištu.

Na konferenciji je rečeno da je heroin nađen u olovnim ingotima, odnosno kockama koje su bile u brodu koji je išao preko Turske. Pokazalo se da je u polovici ingota sakriven heroin, ukupno 256 paketića. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar mrbr
mrbr
12:49 11.01.2022.

Prodat to u Srbiju po akcijskoj cijeni.

JO
JosefKa
13:13 11.01.2022.

Gdje su vjesti o Vujcicu i sukobu interesa u HNB?

DO
DonQuijote
13:33 11.01.2022.

Niko nije uhapsen? Znaci dojava je dosla. Sad slijedi veliki rat među klanovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije