Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljao pijan

U gluho doba noći pucao i prijetio trojici ubojstvom

policija
Igor Kralj/PIXSELL
11.02.2014.
u 10:49

Prepriječio je put osobnom automobilu te uz prijetnju vatrenim oružjem natjerao 23-godišnjaka, 27-godišnjaka i 32-godišnjaka da izađu iz vozila.

Kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom iz Ostrova kod Vinkovaca, utvrđena je sumnja kako je u ponedjeljak 20-ak minuta iza ponoći u Ostrovu u Vinkovačkoj ulici, pod utjecajem alkohola uporabio vatreno oružje te prijetio ubojstvom 23-godišnjaku, 27-godišnjaku i 32-godišnjaku iz Ostrova, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je tada, upravljajući osobnim automobilom marke Polo, vinkovačkih oznaka, prepriječio put osobnom automobilu marke Golf, također, vinkovačkih oznaka, te uz prijetnju vatrenim oružjem, natjerao 23-godišnjaka, 27-godišnjaka i 32-godišnjaka da izađu iz vozila. Pritom je ispalio više hitaca u zrak i tlo, a potom je svojim automobilom napustio mjesto događaja.

Automatska puška je pronađena i oduzeta pijanom Ostrovcu, koji je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Potukli se na kućnoj zabavi

Dodajmo i kako je na privatnoj zabavi u Cerni, u Kozarčevoj ulici, u nedjelju pola sata iza ponoći, došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba 20-godišnjaka i 23-godišnjaka iz Cerne, u kojem je 23-godišnjak teže ozlijeđen.

Uz kaznenu prijavu 20-godišnjak je jučer u ranim jutarnjim satima predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a kriminalističkom obradom će se utvrditi okolnosti koje su dovele do težeg ozljeđivanja 23-godišnjaka.

>>Pula: Vidno pijani policajac pucao u zrak iz službenog pištolja

>>Pijan pucao na mlađu suprugu dok su djeca bila u drugoj sobi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije