Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Tvorci UNA otkrili kako se ustvari igra: Jeste li i vi igrali krivo?

UNO
Foto: Pixabay/ilustracija
1/3
29.08.2019.
u 08:08

Tvrtka koja je osmislila UNO otkrila je kako se ustvari igra i neugodno iznenadila mnoge.

Partije mnogima omiljene igre UNO često su se svodile na svađe oni koji su tvrdili da kartice +4 ili +2 mogu ili ne mogu biti stavljene jedna na drugu. 

Tvrtka koja je osmislila UNO otkrila je kako se ustvari igra i neugodno iznenadila mnoge. Službeno su potvrdili kako kartice +4 ili +2 ne mogu biti stavljene jedna na drugu. Na Twitteru su naveli kako je sve drugo kršenje pravila i kako je to uvijek bilo, no kako znaju da su mnogi pokušali zaobići pravila. 

 

To znači da ako igrač baci kartu +4, sljedeći igrač mora jednostavno izvući četiri karte i preskočiti svoj red. Nije dopušteno slaganje dodatne +2 karte. Jednako vrijedi i u obrnutoj situaciji, ako igrač baci kartu +2, sljedeći igrač ne može odgovoriti s kartom +4.

Mnogi na Twitteru se s time i nisu previše složili s obzirom da je slaganje +4 i +2 standardna strategija velikog broja igrača, što je dovelo do brojnih zabavnih komentara na Internetu. 

Donosimo neke od njih. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
08:41 29.08.2019.

Tekst o twitu porizvođača igre Uno na naslovnici Večernjeg??? O tempora, o mores!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije