Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi glavni državni odvjetnik

Turudić: 'Imam kasko, ali popravak automobila morao sam nadoplatiti iz svog džepa'

Virovitica: Svečana sjednica 81. gardijske bojne Hrvatske vojske 'Kumovi'
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
22.05.2024.
u 18:25

Istaknuo je kako bi volio da se slučaj propucanog automobila riješi, no svjestan je da istraga nije laka s obzirom na to da na mjestu gdje parkira nisu postavljene kamere

U ponedjeljak će Ivan Turudić, sudac Visokog kaznenog suda, stupiti na dužnost glavnog državnog odvjetnika. Iako su brojni političari u javnosti izrazili mišljenje da Turudić ne bi smio doći na tu poziciju, čini se kako se on i dalje drži obećanja da od te odluke neće odustati.

U intervjuu za RTL Danas potvrdio je da je spreman za svoju novu ulogu, i da je već održao "vrlo korektne" sastanke s trenutnom glavnom državnom odvjetnicom Zlatom Hrvoj Šipek. "Sad sam došao sa sastanka s kolegicom, dogovaramo primopredaju za ponedjeljak. U ponedjeljak već imamo kolegij sa zamjenicama državnog odvjetnika i tako stvari idu svojim putem" kazao je.

Što se tiče njegovog propucanog automobila, navodi, ne može reći apsolutno ništa jer nema novih informacija, no otkrio je da su mu vozilo vratili, ali i još jedan detalj. "Imao sam kasko, ali ipak sam morao platiti nešto iz svog džepa, to je tako..." dodao je Turudić.

"Ja bih volio da se rasvijetli priča. Hoće li to biti, svjestan sam teškoća, objektivnih, mjesto nije praćeno kamerom. Ne znam, daj Bože da bude uspješno" zaključio je sudac.

GALERIJA Poznata lica na obljetnici "Kumova": Turudič stigao u pratnji osiguranja

Virovitica: Svečana sjednica 81. gardijske bojne Hrvatske vojske 'Kumovi'
1/16

Komentara 3

MO
Moslavina
20:07 22.05.2024.

Samo naprijed !

SJ
sjena
20:07 22.05.2024.

Bezvezni članak!

JA
Jatiser
18:27 22.05.2024.

A jadan!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije