Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve na autocesti

Zbog požara zatvorena A1 između Sv. Roka i Maslenice, kolona na A3 zbog nesreće

požar
Foto: Mladen Milčić
1/5
14.08.2017.
u 21:53

Promet je srednje gust na cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti te u priobalju.

Zbog požara uz autocestu te dima i smanjene vidljivosti za sav je promet od 21 sat zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica; a na autocesti A3 Zbog prometne nezgode između čvorova Rugvica i Kosnica  vozi se u koloni od oko 5 kilometara, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Obilazak je: čvor Sveti Rok (A1)- Gračac (DC50)-Zaton Obrovački (DC27) -čvor Maslenica (A1). Na naplatnoj postaji Maslenica u smjeru Zagreba kolona je oko kilometar.

požar
1/9

Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Rugvica i Kosnica u smjeru Bregane vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine, u koloni od oko 5 kilometara.

Promet je srednje gust na cestama u smjeru mora i prema unutrašnjosti te u priobalju. Kod čvora Matulji u smjeru Rijeke te u smjeru Istre povremeno se vozi u koloni, uz zastoje, navodi se u izvješću od 21,40 sati.

Komentara 3

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
22:33 14.08.2017.

Imamo Hrvatsku, imamo vatru, imamo bivše haške Robijaše, imamo thompsonovu muziku i imamo balkanske bajke da smo svoji na svome u Ini i Agrokoru.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
23:18 14.08.2017.

di su specijalci --kockaju po kladionicama ---sto ne love Talibane po brdima...koji palle HR.

NO
nogogaz
22:45 14.08.2017.

Možda bi tribali ponovo prosit slovence da nam poklone koju je tonu opreme.... A nova eskadrila puno je važnija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije