Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Trojica napadača pretukla 14-godišnjaka u Splitu

04. ožujka 2009. u 13:45 4 prikaza

SPLIT – Trojica nepoznatih napala su u utorak oko 20.30 sati dvojicu 14-godišnjaka nedaleko od osnovne škole na Vrhu Visoke, te jednoga teško ozlijedili. Dječak se nalazi u splitskom KBC-u s nagnječenjem lica, kontuzijom nosa, potresom mozga i prijelomom skočnog zgloba. Drugi, pak, nije zatražio liječničku pomoć. Koliko se zna, za napad nije bilo konkretnog povoda. Zasad nije poznat identitet napadača, na tome policija radi.

Premda se obračun dogodio u blizini OŠ Visoke, u školi tvrde da njihovi učenici nisu u tome sudjelovali.

Potvrđeno je da dvojica napadnutih nisu učenici naše škole, kazala nam je pedagoginja Mara Marasović. Škola inače ima videonadzor, no ne snima okolicu.

– Orijentirani smo na školu, tako da materijal iz videonadzora nije upotrebljiv. Koliko znam, nije bilo problema s nasiljem u kvartu, o izgredu sam doznala tek danas iz novina i s portala. U školi nikada nismo imali problema s učenicima. Imamo zaštitara, ali on je tu isključivo za vrijeme velikog odmora, tako da ne raspolažemo nikakvim informacijama o tome što se zaista dogodilo. Ta ulica je, inače, poprilično mračna – kazala nam je pedagoginja OŠ Visoke.

Policija još uvijek ne raspolaže detaljnijim saznanjima o ovom događaju, a za nepoznatim napadačima intenzivno se traga, rekao je Ninoslav Ćurić, načelnik OKC-a u Splitu.

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
KONFERENCIJA BJELOVAR:„Kako transparentnost utječe na razvoj poduzetništva”
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu