Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAŽEN KORONAVIRUSOM

Dječak (13) najmlađa žrtva COVID-19 u Velikoj Britaniji

Retail and Restaurants
Doug Peters/Press Association/PIXSELL
01.04.2020.
u 09:23

U petak nalazi su pokazali da je zaražen koronavirusom

Trinaestogodišnji dječak Ismail Mohamed Abdulwahab iz Brixtona najmlađa je žrtva COVID-19 u Velikoj Britaniji, pišu britanski mediji.

Njegova obitelj je objavila kako  nije imao zdravstvenih problema niti je imao kronične bolesti. 

U petak nalazi su pokazali da je zaražen koronavirusom, samo dan nakon što je primljen u King’s College bolnicu. 

- Nažalost, 13-godišnji dječak pozitivan na COVID-19 preminuo je. Naše misli su uz obitelj u ovo teško vrijeme. Uzrok smrti pokazat će obdukcija i više od toga ne bismo komentirali - kazao je glasnogovornik bolnice, piše The Guardian. 

VIDEO: Kako pravilno oprati ruke i zaštititi se od virusne i bakterijske infekcije?

- Iako su veće šanse da će stariji građani umrijeti zbog infekcije koronavirusom, mladi nisu sigurni imuni na nju. Ovo je podsjetnik da moramo slušati savjete zdravstvenih djelatnika i ostati kod kuće, prati ruke i držati se socijalne distance. To bi moglo spasiti život voljenog roditelja ili djeda ili bake. Ovaj slučaj još je jedan podsjetnik da ostajanje doma moglo bi spasiti život djeteta - kazao je dr. Simon Clarke. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije