Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVD Trsat - Rijeka

Tribina "Ljudska prava u hrvatskoj pravnoj baštini"

crkva
Nel Pavletić/PIXSELL
08.12.2010.
u 15:01

Hrvatsko viteško društvo “Eugen Kvaternik” Trsat - Rijeka poziva građane na sudjelovanje u humanitarnom projektu kojim žele pomoći učenicima i studentima na području Rijeke i PGŽ-a

Tribinom “Ljudska prava u hrvatskoj pravnoj baštini” na kojoj je gost predavač doc. dr. sc. Budislav Vukas s Katedre za povijest prava i države Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci Hrvatsko viteško društvo “Eugen Kvaternik” Trsat - Rijeka obilježava 10. prosinca Međunarodni dan ljudskih prava, 11. godišnjicu smrti Franje Tuđmana, prvog predsjednika Republike Hrvatske te 11. godišnjicu društva. Tribina će se održati u četvrtak 9. prosinca u 19.30 sati u Auli Ivana Pavla II., u Svetištu Majke Božje Trsatske.

Hrvatsko viteško društvo “Eugen Kvaternik” Trsat - Rijeka poziva građane i na sudjelovanje u humanitarnom projektu - akciji “Navik on živi ki zgine pošteno”, kojom žele pomoći učenicima i studentima na području Rijeke i Primorsko-goranske županije koji žive u podstanarstvu, u učeničkim i studentskim domovima, a slabijeg su imovinskog statusa ili su bez roditelja. Svi koji žele pomoći, mogu uplatiti određeni iznos na žiro-račun 2402006-11000027955; naziv primatelja HVD Trsat-Rijeka na adresi Kumičićeva 50, p.p. 324, Rijeka (OIB: 05739320166); svrha uplate: humanitarna pomoć; ili osobno u središtu društva u Mjesnom odboru Krimeja na navedenoj adresi, svakoga prvog utorka u mjesecu od 18 do 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije