Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradala i trudnica

Tri djevojke vraćale 
se s babinja, zabile se u kamion i poginule

poginule
Foto: Nikola Čutuk/PIXELL
11.01.2014.
u 19:35

Da tragedija bude veća, Tanja Glavaš (23) bila je trudna pa su u teškoj nesreći pokraj Kutine izgubljena četiri života

Tri mlade djevojke, Ivana Repić (30), Samanta Herceg (28) i Tanja Glavaš (23) poginule su u stravičnoj nesreći što se u petak malo poslije 19 sati dogodila na autocesti pokraj Kutine.

Da tragedija bude veća, Tanja Glavaš bila je trudna pa su u nesreći izgubljena četiri života. Djevojke, inače zaposlenice kutinskih Ljekarni Barišić, tog su poslijepodneva s još četiri svoje kolegice krenule u dogovoreni posjet u Ivanić Grad, na babinje kod svoje zajedničke poznanice.

'Ivana je uvijek bila nasmijana, optimistična i pristojna'

Nisu vidjele nesreću

Pri povratku iz Ivanić Grada oko 19 sati s Ivanom Repić (slika u donjem krugu) u vozilu su bile dvije djevojke, dok su njihove kolegice bile u drugom vozilu. To je vozilo išlo prvo pa žene u njemu nisu vidjele kakva se tragedija dogodila iza njihovih leđa. Po onom što se zasad zna, Ivana Repić upravljala je opel corsom u smjeru Kutine. U jednom trenutku pokušala je prestići kolonu vozila, no kotačem je zahvatila travnatu površinu. Izgubila je kontrolu nad automobilom te se opel corsa zarotirala na cesti i na koncu zabila u tegljač parkiran u zaustavnom traku.

Sudar je bio strahovit, o čemu svjedoči i podatak da su dvije djevojke iz vozila na mjestu poginule, dok je treća nakon sat vremena podlegla ozljedama u bolnici.

'Samanta je bila prekrasna i predobra djevojka'

Zašto je tegljač bio parkiran u zaustavnom traku, još se ne zna, a očevidom bi se trebale utvrditi sve okolnosti koje su dovele do tragedije koja je tri obitelji zavila u crno. Oni koji su poznavali poginule djevojke za njih imaju samo riječi hvale.

Tanja Glavaš živjela je u Kutini sa suprugom i čekali su prinovu, dok je Samanta Herceg (slika u gornjem krugu) živjela u Novskoj te se u skoroj budućnosti planirala vjenčati. Bila je aktivna članica udruge za zaštitu životinja Mala šapa iz Novske.

Tanja je sa suprugom čekala prinovu

Puna ljubavi

– Samanta je bila prekrasna i predobra djevojka, omiljena i prepuna ljubavi. Voljela je ljude, a ona i njezin zaručnik dijelili su i ljubav prema životinjama.

On se bavio dresurom pasa, a ona je bila članica udruge. Kovali su planove za budućnost koje je na žalost prekinula njezina prerana smrt – kroza suze kaže jedna od članica udruge Mala šapa.

Ivana Repić živjela je s roditeljima u Kutini, a nedavno je kupila i stan u tom gradu te planirala preseljenje i osamostaljenje.

– Ivana je bila divna djevojka. Pjevala je u crkvenom zboru crkve Marije Snježne u Kutini. Uvijek je bila nasmijana, optimistična i pristojna. Nije se moglo dogoditi da prođe pored vas i da vas ne pozdravi sa smiješkom – kaže Stipe Andrić, susjed poginule djevojke.

Tog kobnog petka Ivana Repić radila je prvu smjenu u ljekarni. Nakon posla pokupila je kolegice te su krenule u dogovoreni posjet u Ivanić Grad, iz kojeg se na žalost kući nisu vratile.

>>U stravičnoj nesreći na A3 poginule tri mlade žene!

Komentara 37

KA
karambita
20:12 11.01.2014.

O Boze dragi, strasno..sav sam pretrnuo..sta ti je zivot..u sekundi nestanes kao da te nikad nije bilo

BA
Bananaman
19:47 11.01.2014.

I ja bih da sam bio policajac na mjestu nesrece otjerao lesinare, to je sok za vidjeti a kamoli jos I ocevid obavljati, zadnje sto treba su lesinari.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
20:02 11.01.2014.

Prestrasno! Saucesce Obiteljima. Ljudi, vozite oprezno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije