Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati ugostitelj

Poginuo nekadašnji Kerumov savjetnik i bivši suprug misice Ane Sasso

nenad teklić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
11.01.2014.
u 17:27

Sve okolnosti nesreće biti će poznate nakon očevida

Nenad Teklić Bare, poznati splitski ugostitelj, poginuo je u stravičnoj nesreći što se u subotu malo prije 10.30 dogodila na autocesti A1 na izlazu pokraj čvora Vrpolje.Teklić je bio sam u kiji sorento, nad kojom je u jednom trenutku iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu, udario u ogradu te se potom prevrnuo na krov.

Na mjestu je poginuo, a iz potpuno smrskanog automobila morali su ga izvlačiti vatrogasci.Sve okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida, no s obzirom na to da je Teklić imao ozbiljnih zdravstvenih problema zbog čega je svojedobno bio i hospitaliziran, nije nemoguće da mu je prije nesreće pozlilo.

Teklić je u Splitu poznat i kao dobar prijatelj te bivši savjetnik Željka Keruma u vrijeme kad je bio gradonačelnik Splita.Poznat je i kao bivši suprug legendarne misice Ane Sasso. Kako se godinama bavio ugostiteljstvom, bio je vlasnik više splitskih kafića i diskoteka, a svojedobno je bio vlasnik i kultnog kafića Semafor.

U medijima se spominjao i nakon što je Tomislav Horvatinčić skrivio pomorsku nesreću pokraj Šibenika u kojoj je poginulo dvoje Talijana jer je Horvatinčić malo prije nesreće telefonski razgovarao s njim.

>>U stravičnoj nesreći na A3 poginule tri mlade žene!

Komentara 16

KU
kumpare
15:07 11.01.2014.

Savjetnik Keruma i prijatelj Horvatinčića, ajme kakvi je tek taj bio...

Avatar germanikus
germanikus
15:04 11.01.2014.

Bezbroj puta sam mu rekao da smanji sa cigaretama ...stalno i za vožnje je petljao po cigaretama!Siguran sam da tu leži uzrok jer on je bio odličan vozač i nije bio sklon jurenju! Bit će sad veselo oko ostavštine!! Počivaj u miru!

JA
jadranskomore
14:05 11.01.2014.

je ovo je vec mudrolija, prevrnuti se na autoputu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije