Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplata u ožujku

Trgovački lanac svoje djelatnike u Hrvatskoj obradovao povišicom, ali i 13. plaćom!

Uvođenje eura dovelo je do poskupljenja što su mnogi poslovni subjekti iskoristili
Davor Puklavec/PIXSELL
07.01.2024.
u 22:19

Rast plaća rezultat je dogovora jer su zaposlenici Lidlovih skladišta prošle godine u rujnu obustavili rad nezadovoljni plaćama za kolovoz.

Uprava trgovačkog lanca Lidl u petak je svoje zaposlenike u trgovini i skladištu obavijestila o porastu plaća od 1. siječnja za dodatnih devet posto. Također, na plaći za veljaču, s isplatom u ožujku, dobiti će još jednu, 13. godišnju plaću.

Rast plaća rezultat je dogovora jer su zaposlenici Lidlovih skladišta prošle godine u rujnu obustavili rad nezadovoljni plaćama za kolovoz. Tada je došlo do dogovora o rastu plaće za pet posto.

 Plaća koju će svi zaposlenici dobiti u ožujku iznosi oko 1300 eura zbog rujanske povišice od 5 posto i siječanjske od 9 posto u bruto iznosu.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Pogledajte kakav se red stvorio ispred zagrebačkih trgovina koje čak i danas rade

 

 

Komentara 2

AF
Afera95
22:52 07.01.2024.

Koliko nas varaju trebali bi i 14tu dati..

MO
Moslavina
08:16 08.01.2024.

Koliko na svemu varaju još je to malo što daju zaposlenicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije