Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glogovica

Tragična nesreća: Preminuo motociklist (24), sletio je u kanal

Policija na autocesti
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
07.10.2022.
u 20:38

Nastavlja se daljnji rad i očevid policije, kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće - priopćili su iz PU.

Danas u 18.43 sati u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Glogovici, mjestu u općini Podcrkavlje. Naime, motociklist je sletio u kanal.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su na mjestu događaja utvrdili da je došlo do slijetanja motocikla u kanal i smrtnog stradavanja 24-godišnjeg vozača.

- Nastavlja se daljnji rad i očevid policije, kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće - navodi se u priopćenju koje potpisuje Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske. 

Komentara 1

RA
razvaljujem
11:14 08.10.2022.

Jos jedan organ donor. Cim sjednes u auto , jednom nogom si u grobu. Cim sjednes na motor, kao da si sjeo u mrtvacki sanduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije