Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Točno u ponoć u Zadru je rođena Petra Tadić, prva ovogodišnja beba

prva ovogodišnja beba Petra Tadić
Željko Mršić/PIXSELL
01.01.2010.
u 12:25

- Shvatila sam da mi se beba rodila točno u ponoć jer je tada počeo vatromet i slavlje - kazala je ponosna majka Darija Tadić, priznajući kako se malena Petra trebala roditi tek za 20 dana.

U 00.00. rođena je u Zadru curica Petra duga 50 centimetara i teška  3200 grama, prvo dijete u obitelji Tadić.

Razgovarali smo sa sretnom majkom, 24-godišnjom Darijom Tadić iz Maslenice kod Zadra koja je rodila točno u ponoć, a rođenje male Petre, kako nam je rekla sretna majka pratio je vatromet, a osoblje je popilo šampanjac.

- Trebala sam roditi tek za dvadeset dana, no u noći oko 2 ujutro mi je puknuo vodenjak, pa su me brzo odveli u bolnicu. Cijelo vrijema poroda sa mnom je bio moj suprug Tomislav i olakšaovao mi dugotrajan porod. U jednom trenutku sam ga tako jako stisnula za ruku da mi je samo došapnuo da nije mogao vjerovati da mogu imati tako jaki stisak. Unatoč bolovima ipak ga nisam vrijeđala, kroz smijeh nam je govorila Darija Tadić ističući kako je jako ponosna na svog supruga Tomislava koji se čvrsto držao i pomagao pri poreodu. Zahvalila je i liječnicima i sestrama.

- Shvatila sam da mi se beba rodila točno u ponoć jer je tada počeo vatromet i slavlje. Sretna sam i želim svima sreću u novoj godini, kazala je ponosna majka.

Komentara 2

Avatar dum-spiro-spero
dum-spiro-spero
16:12 01.01.2010.

hahaha sto nam daje mig, hvala VL treba nam vise ovakvih vijesti. ;) mig nazad.

KA
karambita
21:39 01.01.2011.

Hvala dragom Bogu da i ova slika nije iz Sanaderovog arsenala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije