Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOZARAŽENIH JE 9

Težak dan u Vukovarsko-srijemskoj: U jednom danu preminulo 5 pacijenata

U Virovitici počelo prvo hrvatsko drive-in cijepljenje, stigao i Capak
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
03.05.2021.
u 16:57

Od početka epidemije na području Vukovarsko – srijemske županije ukupno je oboljelo 11.550 osoba

Za Vukovarsko - srijemsku županiju protekla 24 sata su jedna od najtežih od početka pandemije korona virusa. Prema službenim podacima županijskog Stožera civilne zaštite u protekla 24 sata čak 5 osoba je preminulo od posljedica koronavirusa.

U isto vrijeme zabilježeno je 9 novo pozitivnih osoba. Od početka epidemije na području Vukovarsko – srijemske županije ukupno je oboljelo 11.550 osoba od kojih je njih 10.914 izliječeno. Do sada je ukupno preminulo 230 osoba.

Trenutno je u županiji 66 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U samoizolaciji na području županije je 703 osoba.

 

U Virovitici počelo prvo hrvatsko drive-in cijepljenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije